myCOACH >> coaching - supervisie - intervisie - teamontwikkeling - organisatieadvies - loopbaancoaching
HomeProfielBegeleidingsvormenVeranderprincipesLiteratuur ContactSocial Networks
Erkend Coach!
Beroepsvereniging
Profiel
 

  


Visie:  

Mijn visie is dat mensen met hun persoonlijke kwaliteiten, in juiste verbinding met elkaar synergie bereiken en daarmee het onderscheidend vermogen vormen van een organisatie.

In welke omgeving ben ik in mijn element?

Begeleidingsopdrachten in een commerciële of cliëntgerichte context waar, van en met elkaar leren een voorwaarde is om betere resultaten te behalen en waarin ik voldoende ruimte heb om mensen te helpen in de ontwikkeling van hun competenties. Reflectie op het functioneren en het lerend vermogen is hierin essentieel, met als doel dat de effectiviteit van het handelen van mensen toeneemt. Hiervoor is het nodig dat je zelfreflectie groeit. Vaak zie ik, juist in een veranderende omgeving, dat hier vraagstukken ontstaan.

Ik kies voor een gezonde verhouding van mens- en resultaatgericht coachen.

De man achter myCOACH is Robert van Helmond (1964), gehuwd met Fernanda. Samen hebben zij 4 dochters en zijn woonachtig in Middelbeers, gemeente Oirschot.

Robert heeft zijn ervaring op het gebied van begeleiding opgedaan in het bankwezen alwaar hij heeft gewerkt in verscheidene managementfuncties waarbij coaching altijd essentieel is geweest. Hij heeft vele verandertrajecten geleid.

Van Helmond heeft een bedrijfskundige achtergrond (Nyenrode MBA) en heeft verschillende coachopleidingen en trainingen doorlopen, waaronder de Voortgezette Opleiding Supervisie & Coaching en NLP. De verbinding van businessconsultancy met aandacht hebben voor en present zijn aan de mens maakt zijn werkwijze uniek.

myCOACH, Robert van Helmond is Erkend Coach! en aangesloten bij de Beroepsvereniging LVSC


 

 


HomeProfielBegeleidingsvormenVeranderprincipesLiteratuur ContactSocial Networks